مطالب تجهیزات مصرفی

قطره درمان عوارض بوتاکس آلفاگان آلرگان Allergan چیست و چه کاربردی دارد؟

قطره درمان عوارض بوتاکس آلفاگان آلرگان Allergan | مایناطب maynateb.com

امروزه استفاده از بوتاکس‌ها برای جوانسازی و بهتر کردن ظاهر پوست، بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد و بسیاری از افراد این روش را بسیار موثر می‌دانند. اما استفاده از بوتاکس‌های نامرغوب و یا تزریق نادرست آن‌ها، نه تنها اثری بر روی صورت بیماران ندارد، بلکه می‌تواند عوارض ناپسندی نیز به همراه داشته باشد. اگر مقداری از این ماده به قسمت پایینی این عضله که نگهدارنده پلک‌ها است برسد، باعث شلی و افتادگی پلک می‎شود. در این زمان، بهترین گزینه برای درمان این مشکل، قطره آلفاگان است.

اطلاعات ایمنی مهم

دقت داشته باشید که استفاده از این محصول می‌تواند با توجه به سن افراد متفاوت باشد. به همین دلیل باید دقت بسیار زیادی در این زمینه داشته باشید و با توجه به سن بیمار، میزان مصرف مناسبی را برای وی تجویز کنید. به طور کلی، برای استفاده از این محصول می‌توانید از راهنمای زیر استفاده کنید.

  • بزرگسالان: 1 قطره در چشم با فاصله هر 8 ساعت
  • کودکان: 1 قطره در چشم در هر 8 ساعت

لازم به ذکر است که استفاده از این محصول برای کودکان زیر 2 سال و همچنین افرادی که به این دارو و یا هر یک از فرمولاسیون آن حساسیت دارند، ممنوع است. این محصول را می‌توانید برای قرمزی چشم نیز استفاده کنید.

از محصول مادیدن فرمایید:

مواردی که قبل از مصرف باید به آن توجه کنید

تشدید نارسایی عروقی:

ای محصول ممکن است سندرم های وابسته به نارسایی عروقی را تشدید کند. بهتر است در بیماران مبتلا به افسردگی، نارسایی مغزی یا عروقی، سندرم رینود، هیپوتانسیون ارتواستاتیک یا ترومبوآنژئیت انسدادی با احتیاط مصرف شود.

بیماری قلبی عروقی شدید:

گرچه محلول چشمی بریمونیدین تارترات در مطالعات بالینی اثر کمی بر روی فشار خون بیماران داشته است، بهتر است در افراد مبتلا به بیماری قلبی عروقی شدید با احتیاط مصرف شود.

از محصول ما دیدن فرمایید: خرید قطره درمان عوارض بوتاکس آلفاگان آلرگان Allergan

تداخلات دارویی

داروهای ضد- فشار خون/ گلیکوزیدهای قلبی:

از آنجایی که آلفاگان پی ممکن است فشار خون را کاهش دهد، توصیه می شود در مصرف داروهایی نظیر عوامل ضد- فشار خون و/ یا گلیکوزیدهای قلبی همراه با آلفاگان پی احتیاط شود.

عوامل کاهنده فعالیت CNS:

گرچه مطالعات اختصاصی تداخل دارویی برای آلفاگان پی انجام نشده است، بهتر است احتمال اثر مضاعف یا تشدیدکننده همراه با عوامل کاهنده فعالیت CNS (الکل، باربیتورات ها، اوپیات ها، تسکین دهنده ها یا عوامل بیحسی) در نظر گرفته شود.

داروهای ضد- افسردگی سه حلقه ای:

گزارش شده است که داروهای ضد- افسردگی سه حلقه ای اثر کاهنده فشار خون ناشی از کلونیدین سیستمیک را کاهش می دهند. در انسان مشخص نشده است که مصرف همزمان این داروها با آلفاگان پی می تواند منجر به تداخل با اثر کاهنده IOP شود. توصیه می شود که این دارو در بیماران تحت درمان با داروهای ضد- افسردگی سه حلقه ای با احتیاط مصرف شود زیرا می‌تواند متابولیسم و جذب آمین های موجود در گردش خون را تحت تاثیر قرار دهد.

مهارکننده های مونوآمین اکسیداز:

از لحاظ تئوریک، مهارکننده های مونوآمین اکسیداز (MAO) ممکن است با متابولیسم بریمونیدین تداخل کند و بطور بالقوه منجر به افزایش عوارض جانبی سیستمیک نظیر هیپوتانسیون می شود. توصیه می شود که این دارو در بیماران تحت درمان با مهارکننده های MAO با احتیاط مصرف شود زیرا می‌تواند متابولیسم و جذب آمین های موجود در گردش خون را تحت تاثیر قرار دهد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *